Kära fejanvänner!

Som de flesta av er säkert vet så drabbades vi av en fruktansvärd brand morgonen den 24/6. Vi har fått otroligt stöd från gäster, kollegor och nära och kära och vi vill rikta ett stort tack till er alla.

Detta stöd har gett oss styrkan att fortsätta och vi kommer att öppna upp redan på fredag den 3 juli med en bryggfest. På grund av omständigheterna och logistiken kommer vi tyvärr inte att kunna ta emot några bordsbokningar i sommar men vi har öppet som vanligt varje dag från och med den 4 juli klockan 12.00. Vandrarhemmet, gästhamnen och cafét är öppna från torsdag!

Hoppas att ni förstår och att vi får träffa er snart!
Kram / Malin och David med personal

Foto: J Reinius

Foto: J Reinius

VÅR SKÄRGÅRDSKROG - EN SMAKFULL UPPLEVELSE

Här på Fejans Skärgårdskrog brinner våra hjärtan för god mat och smakfull dryck. Miljön är stämningsfull och restaurangen rustik. Mörkt trä möter vitt linne. Det här är verkligen en skärgårdskrog! Uteserveringen ligger på vattnet och från restaurangens båda rum har du utsikt över vår vackra skärgård. Vårt mål är att ditt besök blir en upplevelse som du tar med dig härifrån. Det uppnår vi genom att servera mat lagad med kärlek av de bästa råvaror och med personal som tar hand om dig på ett personligt, proffsigt och avslappnande sätt.
Välkommen !

 

Öppettider för grupper och konferenser: April till december
Öppettider för privatpersoner: Dagligen mellan midsommar till skolstart men även under vår och höst.