Hemmakontoret för digital marknadsföring

Med dessa nya tider i och med Coronapandemin kommer nya krav på hemmakontoret. Många branscher har mycket att göra även när samhället har stängt ner och en bransch som har gynnats är den digitala branschen. För dig som jobbar mer än någonsin hemifrån krävs därmed ett fullt utrustat kontor där du kan trivas. Så här ska du tänka när du inreder!

Det viktigaste när du ska inreda ditt nya hemmakontor är att se till att det är fullt utrustat med allt som du kan tänkas behöva för att sköta ditt arbete. Detta kan vara allt från pennor, skrivare, bläckpatroner, kuvert och elektronisk utrustning som datorskärm, mus och tangentbord.

Inred det lilla kontoret

hemmakontorDet är inte alla som egentligen har plats till ett hemmakontor men här gäller det att se möjligheterna. Har du ett hörn som är oanvänt eller kanske ett utrymme vid en trappa så kan detta vara perfekta platser för kontoret. Tänk på att du även kan låta möbler användas till mer än en sak. Ett skrivbord behöver inte nödvändigtvis vara en gigantisk möbel utan kan vara ett mindre avlastningsbord eller liknande.

”Låt dina möbler få flera funktioner för ett smart, compact living-tänk i inredningen.” är tipset enligt Elle.

För att få skrivbordet att smälta in ordentligt kan du måla detta i samma färg som väggen. En modern och snygg touch som gör att möbeln inte sticker ut allt för mycket. Utnyttja även platsen ovanför bordet med till exempel en klassiks stringhylla där kan placera kontorets alla tillbehör. Var kreativ och utnyttja platsen du har att jobba med. När du trivs kommer du att jobba bättre med den digitala marknadsföringen!