Så lyckas du med din digitala marknadsföring

För att ett företag ska kunna nå ut till nya kunder är det viktigt att företaget använder sig av rätt marknadsföringsverktyg. Till exempel så är det idag många som söker efter produkter och tjänster online. Det är därför viktigt att ha en närvaro på sociala medier samt genom en egen hemsida.

Många föredrar att använda sig av mobila enheter, men det kan ibland vara lättare att använda en dator. Ska du till exempel lägga upp nya produkter eller tjänster på din hemsida kan Levono thinkpad underlätta jobbet för dig. Det är en dator som har hög prestanda, lång batteritid och är enkel att ha med sig. Inrego har ett stort utbud av IT där du kan hitta begagnade IT-produkter.

Spara pengar genom att köpa en begagnad dator

Levono är ett välkänt märke inom IT och datorer. Just Levono thinkpads är väldigt populär då det har sålts över 100 miljoner exemplar. När du letar efter en arbetsdator behöver du nödvändigtvis inte köpa en ny. Många datorer slängs helt i onödan trots att de fungerar bra. Har du dessutom precis startat upp ditt företag kan det vara skönt att spara in några tusenlappar genom att köpa begagnat. På sajten Inrego hittar du just begagnade IT-prylar till förmånliga priser. Innan datorerna säljs genomgår de tester för att Inrego ska försäkra sig om att de fungerar som de ska.

Så effektiviserar du din marknadsföring

Vid köp av en begagnad dator sparar du inte bara pengar utan du gör även ett klimatsmart val som kan gynna miljön. Just Levono thinkpads är en dator som är utformad för att hålla länge. Det gör att en dator är en långsiktig investering som kan gynna företaget. Redan år 2010 märkte flera företag att sociala medier var ett sätt att hitta nya kunder samt hålla kontakt med befintliga kunder. Via sociala medier finns det flera sätt att nå ut till en ny kundkrets. Företag kan till exempel anlita en social media manager som ser till att öka närvaron på sociala medier. På senare år har det blivit väldigt populärt bland företag att använda sig av influenser marketing.